Safe in our hands
Wij werken met veel plezier voor uiteenlopende organisaties door heel Nederland en focussen ons bewust op het midden- en kleinbedrijf. Enerzijds omdat we
uit hetzelfde hout gesneden zijn. Anderzijds omdat we weten dat binnen deze bedrijven het onderwerp informatiebeveiliging en cybersecurity vaak nog in de kinderschoenen staat, maar wel hoognodig geïmplementeerd dient te worden om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te borgen. Zo helpen wij u om uw bedrijfscontinuïteit te borgen.
We hebben ruime ervaring in diverse sectoren en branches zoals zakelijke dienstverlening, hosting en softwareontwikkeling, maakindustrie en zorgorganisaties.
Maak kennis met de mkb-ondernemers waar Spyntri de informatiebeveiliging en cybersecurity al naar een next level heeft getild.
Doelgroepen
We hebben nog geen klantreferenties, daarom de optie om de drie belangrijkste doelgroepen op te nemen op de klantenpagina. Later eventueel te vullen met klanten.
Technologie- en IT-sector: Aangezien deze sector zich bezighoudt met het ontwikkelen, onderhouden en beheren van informatietechnologiesystemen, is informatiebeveiliging van cruciaal belang. Dit omvat softwarebedrijven, cloudserviceproviders, IT-consultants, etc.
E-commerce en detailhandel: Bedrijven die online handel drijven, hebben grote hoeveelheden klantgegevens, inclusief financiële informatie en persoonlijke gegevens. Het beveiligen van deze gegevens is van vitaal belang om het vertrouwen van klanten te behouden.
Gezondheidszorg: Ziekenhuizen, (privé)klinieken, VVT, Gehandicaptenzorg, GGZ en andere organisaties in de gezondheidszorg verwerken zeer vertrouwelijke medische gegevens van patiënten die moeten worden beschermd volgens strenge privacywetten zoals de GDPR in Europa.
Processen:
Dit verwijst naar de procedures en methoden die zijn vastgesteld om informatiebeveiliging te waarborgen. Dit omvat onder andere het opstellen, implementeren en onderhouden van beleid, richtlijnen en protocollen om risico’s te beheren en beveiligingsmaatregelen te implementeren.
Mensen:
Dit omvat alle medewerkers, gebruikers en andere belanghebbenden die betrokken zijn bij het ISMS. Mensen zijn van cruciaal belang voor het succes van informatiebeveiliging, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het naleven van beleid, het correct gebruik van systemen en het melden van eventuele beveiligingsincidenten. Aandacht voor bewustwording is daarom cruciaal.
Techniek:
Dit verwijst naar de technologische aspecten van informatiebeveiliging, zoals hardware, software en netwerkapparatuur. Technologie speelt een essentiële rol bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, encryptie, toegangscontrolesystemen en beveiligingssoftware, om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.