Spyntri adviesbureau voor
informatiebeveiliging

In 2022 hebben de gerenommeerde adviesbureaus Kleemans en Conformiso hun krachten gebundeld en is Spyntri opgericht. Zij zagen bij ondernemers namelijk een groeiende vraag op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Spyntri vormt een sterk collectief met meer dan vijftig jaar praktijkervaring.

Wij zijn een jonge, frisse maar ervaren adviesorganisatie die bedrijven ontzorgt bij het voldoen aan informatiebeveiligingsnormen zoals ISO 27001 en NEN 7510. We hebben uitgebreide ervaring in diverse sectoren als zakelijke dienstverlening, hosting en softwareontwikkeling, maakindustrie en zorgorganisaties.

We werken efficiënt, praktijkgericht en brengen structuur aan. Dit doen wij door pragmatische en werkbare oplossingen te bieden op het gebied van informatiebeveiligingsmanagementsystemen. Onze adviseurs brengen risico’s in kaart en denken mee in oplossingen om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken. Want: better safe than sorry.

Informatiebeveiliging is meer dan ICT. Het gaat om het goed inrichten van een werkbaar managementsysteem voor uw bedrijf en het creëren van bewustzijn over informatiebeveiliging onder uw medewerkers. Ons team bestaat uit enthousiaste adviseurs die altijd een stap extra zetten. Zij maken de medewerkers binnen bedrijven bewust van nut en noodzaak van het treffen van maatregelen. Want risicobeperking en security voert u door in de gehele organisatie.

Ons doel? Uw onderneming beschermen ѐn ontzorgen. Nu en in de toekomst.

Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel
Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel
Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel
Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel

 

 

foto-persoon

Job opportunity: Consultant
Informatiebeveiliging en cybersecurity

Voer geheel zelfstandig projecten uit bij diverse mkb-ondernemers. Je bent een volwaardige kennis- en gesprekspartner en brengt bij organisaties de informatiebeveiliging en cybersecurity naar the next level.