Safe in our hands

Wij werken met veel plezier voor uiteenlopende organisaties door heel Nederland en focussen ons bewust op het midden- en kleinbedrijf. Enerzijds omdat we
uit hetzelfde hout gesneden zijn. Anderzijds omdat we weten dat binnen deze bedrijven het onderwerp informatiebeveiliging en cybersecurity vaak nog in de kinderschoenen staat, maar wel hoognodig geïmplementeerd dient te worden om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te borgen. Zo helpen wij u om uw bedrijfscontinuïteit te borgen.

We hebben ruime ervaring in diverse sectoren en branches zoals zakelijke dienstverlening, hosting en softwareontwikkeling, maakindustrie en zorgorganisaties.

Maak kennis met de mkb-ondernemers waar Spyntri de informatiebeveiliging en cybersecurity al naar een next level heeft getild.

Onze diensten

Consultancy

Gewoon eens met ons sparren over uw informatiebeveiliging? Spyntri is ontstaan uit Kleemans en Conformiso. Hierdoor hebben we samen meer dan 50 jaar consultancy-ervaring en een groot kennisnetwerk. We werken doelgericht, geven onafhankelijke en werkbare adviezen en zetten uw bedrijf altijd centraal.

Quickscan

Is binnen uw bedrijf de informatiebeveiliging op orde? Met de Quickscan van Spyntri ziet u meteen hoe uw bedrijf ervoor staat. Zo weet u meteen waar de grootste risico’s liggen en wat u snel moet aanpakken. En wij weten dan weer hoe u dit het beste kunt doen.

Certificeringen

Met de juiste certificeringen stelt
u uw organisatiebelangen veilig, voldoet u aan toenemende klant- en aanbestedingseisen en toont u aan een betrouwbare partij te zijn voor (potentiële) opdrachtgevers. Of u nou een ISO 27001 of NEN 7510 certificaat nodig heeft, Spyntri kent alle normeisen en regelt alles voor u.

Privacyscan

Wilt u weten of uw bedrijf AVG- technisch alles op orde heeft? Binnen één dag voeren we een PrivacyScan uit. U ontvangt van ons een rapport met alle bevindingen en voorgestelde maatregelen.

Bedrijfscontinuïteit

Continuïteit is voor ieder bedrijf van levensbelang. Samen inventariseren we de grootste risico’s, nemen we
de juiste maatregelen en creëren we bewustwording onder uw medewerkers. Zo borgen we doorlopend de bedrijfscontinuïteit van uw mkb-bedrijf.

Expertise op afroep

Onze deskundige adviseurs zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we experts noemen op het gebied van integrale managementsystemen. Daar plukt u met uw organisatie de vruchten van.

Integriteit:
Integriteit in informatiebeveiliging betekent dat gegevens betrouwbaar en onveranderd blijven, zonder ongeautoriseerde wijzigingen of beschadigingen.

Betrouwbaarheid:
Betrouwbaarheid in informatiebeveiliging betekent dat gegevens altijd kloppen en dat systemen werken wanneer je ze nodig hebt, zonder problemen.

Beschikbaarheid:
Beschikbaarheid in informatiebeveiliging betekent dat gegevens en systemen altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt, zonder onderbrekingen.