Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Spyntri adviesbureau voor
informatiebeveiliging

In 2022 hebben de gerenommeerde adviesbureaus Kleemans en Conformiso hun krachten gebundeld en is Spyntri opgericht. Zij zagen bij ondernemers namelijk een groeiende vraag op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Spyntri vormt een sterk collectief met meer dan vijftig jaar praktijkervaring.

Wij zijn een jonge, frisse maar ervaren adviesorganisatie die bedrijven ontzorgt bij het voldoen aan informatiebeveiligingsnormen zoals ISO 27001 en NEN 7510. We hebben uitgebreide ervaring in diverse sectoren als zakelijke dienstverlening, hosting en softwareontwikkeling, maakindustrie en zorgorganisaties.

We werken efficiënt, praktijkgericht en brengen structuur aan. Dit doen wij door pragmatische en werkbare oplossingen te bieden op het gebied van informatiebeveiligingsmanagementsystemen. Onze adviseurs brengen risico’s in kaart en denken mee in oplossingen om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken. Want: better safe than sorry.

Informatiebeveiliging is meer dan ICT. Het gaat om het goed inrichten van een werkbaar managementsysteem voor uw bedrijf en het creëren van bewustzijn over informatiebeveiliging onder uw medewerkers. Ons team bestaat uit enthousiaste adviseurs die altijd een stap extra zetten. Zij maken de medewerkers binnen bedrijven bewust van nut en noodzaak van het treffen van maatregelen. Want risicobeperking en security voert u door in de gehele organisatie.

Ondernemers krijgen steeds meer te maken met risico’s op het gebied van informatiebeveiliging, Het is niet de vraag òf, maar wanneer uw bedrijf getroffen wordt door een informatiebeveiligingsincident. Een logisch gevolg is dat de overheid, uw (potentiële) klanten en opdrachtgevers steeds meer eisen aan u stellen. Tijd om in actie te komen! Informatiebeveiliging is meer dan het treffen van technische ICT-beheersmaatregelen. Het gaat juist ook om het goed inrichten van de processen en afspraken binnen uw bedrijf en het creëren van bewustzijn over informatiebeveiliging bij uw medewerkers. Onze specialisatie is om deze elementen bijeen te brengen in een pragmatisch (digitaal) informatiebeveiligingsmanagementsysteem. We bedenken, implementeren, onderhouden én verbeteren samen met u en uw medewerkers praktische beheersmaatregelen zodat uw bedrijf beter beschermd is tegen informatiebeveiligingsrisico’s, cyberaanvallen en nog veel meer. We werken (kosten)efficiënt, praktijkgericht en brengen structuur aan.

Ons doel? Uw onderneming beschermen ѐn ontzorgen. Nu en in de toekomst.

Processen:
Dit verwijst naar de procedures en methoden die zijn vastgesteld om informatiebeveiliging te waarborgen. Dit omvat onder andere het opstellen, implementeren en onderhouden van beleid, richtlijnen en protocollen om risico’s te beheren en beveiligingsmaatregelen te implementeren.

Mensen:
Dit omvat alle medewerkers, gebruikers en andere belanghebbenden die betrokken zijn bij het ISMS. Mensen zijn van cruciaal belang voor het succes van informatiebeveiliging, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het naleven van beleid, het correct gebruik van systemen en het melden van eventuele beveiligingsincidenten. Aandacht voor bewustwording is daarom cruciaal.

Techniek:
Dit verwijst naar de technologische aspecten van informatiebeveiliging, zoals hardware, software en netwerkapparatuur. Technologie speelt een essentiële rol bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, encryptie, toegangscontrolesystemen en beveiligingssoftware, om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel
Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel
Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel
Harold Kuyten
Bolbergseweg 12a
4854 NG Bavel